Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Одна лікарка харківської "інфекціонки" залишається хворою коронавірусом, виплат до цього часу немає

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Лікарка харківської "інфекціонки", яка хворіє коронавірусом, вже проходить реабілітацію.

На сесії Харківської обласної ради в кінці травня ухвалили рішення виплатити всім медикам, які захворіли коронавірусом, по 10 тисяч гривень. Однак виплат поки немає.

У Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні одужав після коронавірусу майже весь медперсонал. На лікарняному залишається одна лікарка. Про це повідомив KHARKIV Today головлікар "інфекціонки" Павло Нартов.

"Практично всі вже на робочих місцях. Одна лікарка ще, але вона знаходиться на реабілітації, в іншому лікувальному закладі", — сказав Нартов.

За його словами, обіцяні медикам з підтвердженим коронавірусом 10 тисяч гривень в "інфекціонці" поки не отримали.

"300% надбавки до зарплат ми вже всі отримали за травень. З приводу 10 тисяч, які з обласного бюджету, ще не давали. Найімовірніше, це повинно бути централізовано. Вони ж не можуть видавати так — сьогодні видали комусь, потім завтра. Я думаю, що можливо на початку наступного місяця можуть і виплатити", — пояснив головлікар.

Як писав KHARKIV Today,  28 травня депутати Харківської облради прийняли рішення про виділення 10 тисяч гривень медикам з коронавірусом. Гроші пообіцяли не тільки лікарям лікарень, які знаходяться в обласному підпорядкуванні, а й міських лікарень. У травні коронавірус був підтверджений у 27 медиків "інфекціонки".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.