Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Новий директор "Харківобленерго", проти якого мітингує колектив: що про нього відомо

Кабмін погодив на посаду в. о. гендиректора "Харківобленерго" 43-річного Костянтина Логвиненка.

Костянтин Логвиненко працював в "Обленерго" і "Водоканалі", але не в Харкові.

26 лютого 2020 року Кабінет міністрів України погодив на посаду виконуючого обов'язки генерального директора акціонерного товариства "Харківобленерго" Костянтина Логвиненка. Відповідне розпорядження №162-р "Про погодження призначення Логвиненко К. А. виконуючим обов'язки гендиректора АТ "Харківобленерго" підписав на той момент чинний прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Кандидатуру Костянтина Логвиненка висунув Фонд держмайна України. Трудовий колектив "Харківобленерго" вважає, що Логвиненко "не має ніякого досвіду роботи в енергетичній сфері та регіоні взагалі" і вимагає оголосити конкурс. KHARKIV Today дізнався, хто такий Логвиненко

Костянтину Логвиненку 43 роки, родом з Одеси. За освітою — юрист, у 1999 році закінчив Національний університет "Одеська державна юридична академія" за спеціальністю "Правознавство". У цьому вузі він отримав і диплом магістра, але за іншою спеціальністю — Державна служба, право. У 37 років Логвиненко отримав ще одну освіту — в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв), спеціальність "Економіка підприємства".

Співпрацювати з «Обленерго" Логвиненко почав у 2002 році. Вперше в "Одесаобленерго" він прийшов у листопаді 2002 року в якості юрисконсульта, пропрацював лише рік.

У 30 років Логвиненко очолив юридичний департамент "Київводоканалу". У компанії він працював три роки, після чого знову прийшов в "Обленерго", але цього разу в Черкаси. Відзначимо, що в "Черкасиобленерго" Логвиненко змінив три посади — комерційний директор, заступник комерційного директора і радник з правових і майнових питань — проте обіймав він їх одночасно. Так, в травні 2011 року Логвиненко був і заступником комерційного директора, і радником з правових питань.

У 2014 році Логвиненко знову пішов у "Водоканал". На посаді заступника директора з економічних питань "Миколаївводоканал" був до 2016 року, після чого пішов до філії "Енергозбуту" "Укрзалізниці". Останнім місцем роботи стало державне підприємство "Гарантований покупець", де був заступником начальника департаменту договірної роботи до призначення в Харків.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.