Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Неосвічене бидло, яке вирішило, що воно Пінкертон": юрист Маслов розповів, хто стоїть за обшуком у нього вдома (виправлено)

Маслов
Леонід Маслов назвав слідчі дії тиском на сторону захисту, які стали наслідком нікчемності звинувачень, що вигадані й озвучені в МВС.

Харківський юрист Леонід Маслов назвав слідчі дії тиском на сторону захисту, які стали наслідком  нікчемних звинувачень, озвучених МВС.

Ветеран АТО, командир розвідроти 92-ї бригади Леонід Маслов — неофіційний захисник у справі про вбивство Павла Шеремета. З моменту затримання Яни Дугарь, Юлії Кузьменко та Андрія Антоненка він допомагає адвокатам, їздить до судів щодо обрання запобіжного заходу і публічно доводить, чому ця справа шита "білими" нитками. Ветеран АТО не тільки відновив той вечір і знайшов масу невідповідностей у матеріалах кримінального провадження, а й довів нікчемність доказової бази МВС.

Рано вранці 4 березня до нього прийшли слідчі з Києва. Прийти до адвокатів вони не могли — це розцінювалося б як тиск, а ось до Маслова — так. Постанову на обшук видав суддя Печерського суду Києва. О 7:15 слідчі вже увійшли в квартиру, де Леонід Маслов живе з дружиною та чотирма дітьми. Не можна сказати, що співробітники ГУ Нацполіціі були ввічливі, дозволили зібратися і піти дітям в школу і дитсадок. Потім забрали патрони і телефон, іншу техніку не чіпали.

О 10:45 обшук був закінчений, а Леонід Маслов розповів, хто за цим стоїть і чому звинувачення Антоненка, Кузьменко і Дугарь у вбивстві журналіста Шеремета розваляться в суді.

"Це тиск на сторону захисту і громадянську позицію. Вся ця справа — не юридична площина. Будь-який нормальний слідчий сміється над цими експертизами. Уявіть собі: психологічна експертиза ходи... Ми довели, що експертиза сфабрикована і невинні люди сіли за ґрати. Фактично вони знайшли мене як слабку ланку, на роботу не прийшли, прийшли додому, залізли в нижню білизну, вилучили телефон заблокований і вилучили патрони, на які у мене є відповідний дозвіл ", — сказав Маслов.

Він, як і раніше, впевнений, що справу фабрикують в Міністерстві внутрішніх справ, а обшуки називає тиском. Він не приховує, що працював з телефоном Андрія Антоненка з групою його адвокатів і за геопозицією Андрій Антоненко був удома в ніч з 20 на 21 липня 2016 року в період з 00.55 до 7.00.

"Я вважаю, що це тиск на мене через мою громадянську позицію: міністр у нас чорт, неосвічене бидло, яке вирішило, що воно Пінкертон, оточило себе бездарностями, які сфабрикували справу з нічого і під його керівництвом породили міф про трьох ультранаціоналістів — дитячого хірурга, музиканта і військового парамедика ", — не стримав емоцій Маслов.

Після обшуку Леонід Маслов думає, куди звернутися за фактом тиску.

Як писав KHARKIV Today, рано вранці 4 березня у квартиру Леоніда Маслова з обшуком прийшли  слідчі ГУ Нацполіції, оскільки вважають, що за два місяці до цього юрист заходив на сторінку Антоненка в "Вконтакте" і міг знешкодити інформацію. 

Нагадаємо, музиканта і добровольця Андрія Антоненка, лікарку Юлію Кузьменко і військову медсестру Яну Дугарь підозрюють  у вбивстві журналіста Павла Шеремета. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.