Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Неодноразовий учасник забігів в Харкові помер після дистанції. Родині збирають допомогу

Фото: Харьковский международный марафон
Євген Колеров знепритомнів на дистанції 21.1 кілометра.

Чоловік знепритомнів під час бігу.

4 жовтня під час Харківського міжнародного марафону на дистанції 21.1 кілометра 34-річний бігун Євген Колеров знепритомнів. Йому надали допомогу на місці і госпіталізували до лікарні, проте там він помер. Про це повідомили на сторінці Харківського міжнародного марафону в Facebook.

"Хлопець з нашої команди намагався зробити все, щоб допомогти спортсменові і "швидка" прибула на місце через декілька хвилин. Але в лікарні серце Євгена перестало битися", — сказано в повідомленні.

Відзначимо, згідно з даними на сайті Харківського міжнародного марафону, Євген Колеров пробіг більше 16 кілометрів, проте потім йому стало погано. Організатор марафону Ольга Болотських повідомила KHARKIV Today, що Євген вже брав участь в забігах, але на менших дистанціях.

Організатори марафону пообіцяли надати матеріальну допомогу родині спортсмена. Також допомогти можуть всі бажаючі: 5168755449702667 (Гаврилюк Марина Володимирівна — дружина Євгенія). Дату церемонії прощання буде повідомлено пізніше.

Як писав KHARKIV Today, Харківський міжнародний марафон відбувся 3 і 4 вересня. Його маршрут міняли. Директор департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров заявляв, що під час марафону спортсмени не будуть знаходитися в масках. Між учасниками повинна бути дистанція. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.