Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Найпринаднішою нареченою стала хрещениця Кернеса

Геннадий Кернес и Анастасия Журавлева. Фото: Instagram / Геннадий Кернес
Анастасія Журавльова стала героїнею глянцю. На його сторінках — фото дівчини та інтерв'ю з нею.

Видавця журналу "Найпринадніші наречені", де опублікували фото та інтерв'ю хрещениці Кернеса, порівнюють з головним звідником СНД Петром Лістерманом.

7 грудня Анастасія Журавльова — дочка директора харківського комунального підприємства "Ритуал" Євгена Журавльова та хрещениця мера Харкова Геннадія Кернеса поділилася в своєму Instagram посиланням на публікацію про неї в інтернет-версії журналу "Найпринадніші наречені".

Журавльова працює хірургом-інтерном у лікарні №17, де до поїздки в "Шаріте" лікувався харківський мер. Дочка директора КП "Ритуал" балотувалася в депутати Харківської міськради від "Блоку Кернеса", але не пройшла. Під час передвиборчої кампанії вона брала участь в суботниках в Київському районі, де фарбувала лавочки і спілкувалася з місцевими жителями.

.  

Фото: Instagram / Анастасия Журавлева
Фото: Instagram / Анастасія Журавльова

Для публікації в журналі Анастасія Журавльова вибрала кілька відвертих фото зі свого Instagram і розповіла про себе.

"Анастасія — натуральна блондинка з чуттєвим губами. Вона цінує відносини і людей, які поруч з нею, і впевнено йде до поставлених цілей. А завзятість і безмежна любов до медицини допомагають їй рухатися в правильному напрямку", — таку характеристику дали їй в журналі.

24-річна хрещениця Кернеса розповіла журналу, що їй подобається писати вірші.

"Коли у мене з'являється натхнення (а воно з'являється, коли я вдома одна), я пишу вірші. Я ніколи і ніде їх не публікувала і не хочу. Це мої емоції, мої почуття, тому можу прочитати свою поезію тільки найближчим людям. Мені подобається самій перечитувати рядки і згадувати різні етапи свого життя. Люблю читати книги. Можу раптово полетіти відпочивати на пару днів одна. Для перезавантаження, так би мовити. Це мене наповнює. Я вважаю, що зі знань і вражень, які ми привозимо з подорожей, як з пазлів, складається наше життя", — розповіла Анастасія Журавльова.

Анастасия Журавлева. Фото: Журнал "Завидные невесты"
Анастасія Журавльова. Фото: Журнал "Найпринадніші наречені"

Дочка директора КП "Ритуал" пояснила, що для неї найголовніше при виборі супутника життя.

"Напевно, найголовніше — це стан і почуття, які я відчуваю, перебуваючи поруч з чоловіком. Ми — дівчата, сяємо, коли поруч людина, яка нас чекає, дивиться на нас закоханим і щирим поглядом, обіймає після робочого дня. Коли ти знаєш, що йому важлива твоя думка, і коли просто затишно проводити час удвох. Коли ви перебуваєте у великій галасливій компанії, а вам обом здається, що крім вас в цій кімнаті нікого більше немає. І звичайно — аж надто важлива схожість характерів! Я вважаю дивним намагатися один одного переробити, якщо можна просто знайти ту людину, з якою буде комфортно", — розповіла Анастасія.

Видавця журналу "Найпринадніші наречені" Олександра Тучинського називають Петром Лістерманом по-українськи. Він  позиціонує себе як експерт із знайомств і відносин дівчат з успішними чоловіками. Олександр Тучинський вказує, що в журналі — інтерв'ю з кращими дівчатами України.

Анастасия Журавлева. Фото: Журнал "Завидные невесты"
Анастасія Журавльова. Фото: Журнал "Найпринадніші наречені"

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.