Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Найбільше електричок через пасажирів без масок на Південній залізниці зупиняли в Дергачах

Фото: ЮЖД
Не всі приміські поїзди, які ходили до карантину, відновили курсування.

З початку рейдів приміські поїзди на Південній залізниці зупинили 36 разів.

Найбільше порушники маскового режиму зупинили електричок в Дергачах. Про це KHARKIV Today розповіла прес-секретар регіональної філії "Укрзалізниці" Ірина Гаманенко.

"Рейди на Південній залізниці (обслуговує Харківську, Полтавську і Сумську області) почалися з 20 червня. У зв'язку з тим, що ми можемо давати тільки рекомендації пасажирам, з початку рейдів і по теперішній час 36 разів ми викликали поліцейських. Затримка поїздів становила від десяти хвилин до години. Найбільше викликів було зафіксовано по станції "Дергачі", — пояснила вона.

За словами Гаманенко, через пасажирів без масок 8 липня електричка "Козача Лопань — Харків" прибула на кінцеву станцію із затримкою в 49 хвилин, 11 серпня з тієї ж причини цей приміський поїзд затримався на 26 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська область заборгувала "Укрзалізниці" майже 14,5 мільйона гривень за проїзд пільговиків

Поки Південна залізниця не поновила курсування електричок в повному обсязі.

"Зараз по Харківській області курсує 135 електропоїздів, до введення карантинних обмежень по Харківській області курсувало майже 260 приміських пасажирських поїздів. Абсолютно всі напрямки руху приміських поїздів по Харківській області користуються попитом. Найбільш населені напрямки в області — Лозівський, Люботинський, Дергачівський і Ізюмський. "Укрзалізниця" продовжує поступово відновлювати пасажирські залізничні перевезення, 7 серпня відновили курсування щоденного приміського поїзда "Харків — Зачепилівка", — розповіла Гаманенко.

На Південній залізниці порахували, що з 1 червня по 1 серпня перевезли в приміському сполученні майже два мільйони пасажирів. На даний момент всього по Південній залізниці курсує 202 електропоїзди.

Нагадаємо, 23 червня електричка відправилась із запізненням з Харкова через пасажирів без масок.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.