Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Народний депутат Олексій Красов: "Україна буде підтримувати фермерів, адже вони — основа розвитку наших громад"  

Нардеп під час робочої поїздки до Нововодолажчини зустрівся з керівництвом та колективом молочної ферми.

Депутата попросили допомогти розвитку фермерського господарства на законодавчому рівні.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олексій Красов (180 округ) під час робочої поїздки до Нововодолажчини зустрівся з виборцями, спортсменами, активістами, трудовими колективами та представниками бізнесу.

Зокрема, депутат відвідав село Рокитне, де обговорив проблеми держпідтримки тваринництва, і селище Нова Водолага, де футбольні команди району змагалися за першість в першому футбольному турнірі Vodolaga CUP на стадіоні "Колос".

Красов, Красов ферма
Найбільша ферма Нововодолазького району ТОВ "Дельта"

Під час робочої поїздки народний депутат зустрівся з дирекцією та колективом найбільшої в районі молочної ферми "Дельта", яка дала роботу понад сотні місцевих жителів.

"У нас велике підприємство — зараз у нас на фермі утримується 1000 корів. Наше молоко — вищої якості, тому проблем з його реалізацією немає", — зазначає власник ферми Амер Шуфані.

Але в той же час, за словами Шуфані, компанія планує розширюватися і збільшити поголів'я дійних корів. І для цього їм потрібно збільшувати і площу посівів під корми. Ферма вирощує їх сама — це забезпечує екологічну чистоту і високу якість молока, а також дозволяє знизити його собівартість.

За допомогою в цьому питанні Шуфані звернувся до народного депутата Олексія Красова. Він попросив депутата підтримати ідею пільг для фермерів — щоб вони мали першочергове право орендувати державну землю для вирощування кормів.

"Молочна ферма "Дельта" — яскравий приклад сучасного, високоефективного і екологічного виробництва. Ця ферма — найбільша в Нововодолазькому районі. Молоко поставляється в Харківську область і за її межі. Ми, як депутати ВР від партії "Слуга народу", робимо все від нас залежне, щоб подібні підприємства розвивалися", — говорить Олексій Красов.

За словами народного депутата, вже йде підготовка законопроекту, який дасть підтримку саме тваринницьким сільгосппідприємствам.

"Якщо будуть розвиватися такі підприємства, то в селах будуть робочі місця, до місцевих бюджетів надходитимуть податки, буде розвиватися місцева громада", — підсумував Красов свою зустріч з колективом підприємства.

А в Новій Водолазі народний депутат Олексій Красов допоміг в організації та відкритті футбольного турніру Vodolaga CUP на стадіоні "Колос". До депутата за допомогою звернулися активісти громадської організації "Наступний покоління", і він відгукнувся.

За словами народного депутата, вже йде підготовка законопроекту, який дасть підтримку саме тваринницьким сільгосппідприємствам.

"Якщо будуть розвиватися такі підприємства, то в селах будуть робочі місця, до місцевих бюджетів надходитимуть податки, буде розвиватися місцева громада", — підсумував Красов свою зустріч з колективом підприємства.

А в Новій Водолазі народний депутат Олексій Красов допоміг в організації та відкритті футбольного турніру Vodolaga CUP на стадіоні "Колос". До депутата за допомогою звернулися активісти громадської організації "Наступне покоління", і він відгукнувся.

"Я бажаю всім хороших емоцій, перемог і щоб цей турнір був традиційним. Аби щороку він збирав більше і більше любителів футболу і пропагував здоровий спосіб життя", — зазначив народний депутат, відкриваючи змагання.

Красов, Красов футбол
Перший в районі футбольний турнір Vodolaga CUP

Як повідомив Костянтин Лиганенко, керівник організації "Наступне покоління", 1 серпня відбувся дебют турніру, який став можливим завдяки підтримці народного депутата Красова. У ньому беруть участь сім команд з Нововодолазького району та одна — зі Зміївського.

За результатами змагань головний кубок Vodolaga CUP виграла команда "Ліпуха", друге місце — "Спортинг" (Нова Водолага) і третє — команда Your Best Holiday зі Зміївського району.

"Сподіваюся, що після сьогоднішнього успішного дебюту турнір Vodolaga CUP стане традиційним і буде приймати команди з інших районів Харківської області. Адже такі змагання об'єднують молодь і стимулюють розвиток спорту в громадах Харківської області", — заявив депутат Олексій Красов.

Організатори турніру планують також провести змагання з волейболу та баскетболу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.