Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Націоналісти Харкова вимагають у Арсена Авакова пояснень

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today
Міністр поставив їх на один рівень з "бандюками".

Харківські націоналісти збираються пікетувати будівлю Головного управління МВС в області.

Їх образили слова міністра МВС Арсена Авакова, який під час презентації своєї нової книги в Харкові згадав націоналістів у негативному контексті.

"Харків завжди був ментовським містом, як говорили. Тут єдиний кулак влади завжди був сильнішим від альтернативного кулака. Ніякі націоналісти, ніякі бандюки, ніякі авторитети не будуть тут нічого вирішувати і правити. Більш того, я буду цим займатися спеціально сам", — сказав Аваков.

Представники партії "Свобода" опублікували офіційну заяву, де нагадали Арсену Авакову, що в 2014 році вони були на передовій Революції Гідності і привели його на посаду міністра МВС, а також захищали Харків від проросійських бойовиків під час невдалої "руської весни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хто буде мером — не мені вирішувати": Аваков прокоментував майбутні вибори в Харкові

Сьогодні, 6 грудня о 16:00 представники націоналістичних організацій пікетуватимуть Головне управління МВС по вулиці Жон Мироносиць. Вони вимагають у Арсена Авакова "пояснити, який конкретно закон встановлює завдання правоохоронцям протидіяти націоналістам і де в ньому передбачається можливість "неадекватної" реакції правоохоронців".

Націоналісти кличуть на пікет всіх бажаючих і попереджають, що потрібно взяти маски.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.