Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Нацгвардійцю загрожує десять років в'язниці за смертельну ДТП на трасі Харків — Сімферополь

Аварія сталася в липні цього року. Через п'ять місяців досудове розслідування завершили.

Співробітник Нацгвардії врізався в Daewoo Lanos. У ДТП загинув 33-річний чоловік і його 12-річна дочка, ще три людини постраждали.

Слідчі завершили досудове розслідування смертельної аварії, в якій підозрюють військовослужбовця однієї з частин Національної гвардії України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Відзначимо, аварія сталася 20 липня 2020 року на 232 кілометрі траси Харків — Сімферополь. За кермом "ЗІЛ-131" в колоні військової техніки був військовий, в якийсь момент він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншою машиною.

"Нацгвардієць не впевнився в безпеці маневру, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos", — пояснили в ДБР.

дтп

В результаті аварії 33-річний водій Daewoo Lanos і його 12-річна дочка загинули на місці. Ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

дтп

Військового звинувачують за ч. 2 ст. 415 (порушення правил водіння або експлуатації машин, яке спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає до десяти років позбавлення волі.

Як писав KHARKIV Today, в жовтні 2019 року на трасі Харків — Сімферополь (у Нововодолазькому районі) зіткнулись легковий автомобіль "ВАЗ-21009" та вантажний "ЗІЛ --5301". В результаті аварії загинула 61-річна жінка-пасажир "ВАЗу".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.