Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На вулиці Великій Гончарівській заборонять рух транспорту

На Шишкове ограничат движение транспорта.
Маршрут поміняють автобуси і тролейбус.

Рух по вулиці заборонять через ремонт водопровідної магістралі.

Рух транспорту по вулиці Великій Гончарівській на ділянці від вулиці Семінарської до Сімферопольського провулка буде заборонено з 9:00 до 21:00 20 червня. Про це повідомляє сайт міськради.

За інформацією департаменту інфраструктури, це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідній магістралі.

Об'їзд закритої ділянки буде організовано по вулицях Семінарській, Полтавський Шлях, Конєва і так далі.

Маршрути змінить і громадський транспорт. Так, в зазначений період автобуси №67е, 238е і 303е будуть об'їжджати закриту ділянку по вулицях Полтавський Шлях і вулиці Семінарській, а потім рухатися далі за своїм маршрутом.

Крім цього, в зазначений період заборонять рух тролейбусів по проспекту Любові Малої і вулиці Плановій, на ділянці від Дудинської до вулиці Семінарської, вулиці Семінарській, на ділянці від вулиці Планової до вулиці Великої Гончарівської, вулиці Великій Гончарівській, на ділянці від вулиці Семінарської до вулиці Конєва, вулиці Конєва, а також вулиць Малиновського, Коцарскій, Благовіщенській, площі Благовіщенській і Соборному спуску.

У зв'язку з цим рух тролейбуса №11 буде організовано наступним чином: проспект Дзюби — проспект Ново-Баварський — вулиця Китаєнка — проспект Любові Малої — вулиця Дудинська —вулиця Холодногірська — розворотне коло "Новий Побут".

KHARKIV Today раніше писав про те, що на ХТЗ частково обмежать рух транспорту. Окрім цього, рух транспорту в районі Південної залізниці заборонили ще на два тижні

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.