Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На сміттєві пакети в парку Горького хочуть витратити ще 800 тисяч гривень

Це другий тендер на закупівлю сміттєвих пакетів. Тож, до травня нового року до парку привезуть більше 720 тисяч пакетів за 1,6 мільйона гривень.

Всього придбають 360 360 штук сміттєвих пакетів за 2, 2 гривні кожен.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького хоче купити сміттєвих пакетів на 800 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікований в системі державних закупівель ProZorro.

Відзначимо, подібний тендер парк Горького вже оголошував в листопаді. Сума і кількість сміттєвих пакетів — така сама. Тож, вартість двох партій сміттєвих пакетів складе 1 600 000 гривень.

Аукціон за нинішнім тендером запланований на 11 січня. Поставити цю партію пакетів повинні будуть до 1 травня 2021 року.

Згідно з документацією, це будуть зелені пакети з чорними написами — "Дякуємо за чистоту", зображенням листка і людини, що кидає сміття до урни. Для їх виготовлення будуть використовувати флексографічний друк — високий ротаційний друк  швидковисихаючими рідкими фарбами.

Розмір одного сміттєвого пакету складе 420х720 міліметрів. Кожен буде витримувати навантаження до 15 кілограмів, в складі — біодобавка, яка швидко розкладається. Гарантійний термін зберігання повинен становити не менше трьох років при відповідних умовах на складах.

Пакети розфасують в упаковки по 500 штук. Але перше постачання зроблять з 50 штук, щоб замовник міг перевірити їх якість. Парк вказав, що до вартості пакетів повинна бути включена вартість доставки і розвантаження.

Як писав KHARKIV Today, на прибирання снігу в парку Горького витратять півтора мільйона гривень.

Прибирати сніг у 2021 році в парку Горького будуть за 1,5 мільйона гривень. Фірма-підрядник буде працювати зі своїми матеріалами, інструментами, інвентарем, співробітників забезпечать спецодягом.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.