Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На ринку "Барабашово" змінюється графік роботи

Зміни відбулися через "карантин вихідного дня".

Повернення до звичного розкладу на ринку пов'язане з відсутністю офіційного підтвердження продовження "карантину вихідного дня".

Ринок "Барабашово" повертається до звичного графіка роботи — з понеділка по неділю. В тому числі, робочими днями знову вважаються п'ятниці, і на них не поширюється тарифікація. Про це повідомили на офіційній сторінці "Барабашово" в Facebook.

"Попереднім рішенням Кабінету міністрів України "карантин вихідного дня" був введений до 30 листопада. Зараз офіційного підтвердження продовження карантину немає. Торговий центр повертається до звичного режиму роботи — з понеділка по неділю. Крім цього, п'ятниці залишаються "робочими" днями і не будуть тарифікуватися додатково", — сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час зимового локдауна в Україні обіцяють не зупиняти громадський транспорт

Нагадаємо, Кабінет міністрів  прийняв рішенння про введення загальнодержавного карантину в Україні і "карантину вихідного дня". Карантин у вихідні почав діяти з 14 листопада і тривав до 30 листопада. У вихідні дозволяли працювати тільки продуктовим магазинам, аптекам, пошті, автозаправним станціям.

Через "карантин вихідного дня" ТЦ "Барабашово" перейшов на новий графік роботи. У будні дні роботу ринку продовжили на дві години, у вихідні він працював в режимі складу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.