Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Московському проспекті хочуть збільшити кількість смуг

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Йдеться про частину Московського проспекту від бульвару Богдана Хмельницького до станції метро ім. Масельського.

Московський проспект в районі станції метро "імені Масельського" планують розширити.

12 листопада Управління з будівництва, ремонту та реконструкції департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради оголосило тендер на реконструкцію частини Московського проспекту від бульвару Богдана Хмельницького до будинку №252 (район станції метро ім. Масельського). Протяжність ділянки дороги — 555 метрів. За роботи пропонують 72 мільйони 112 тисяч гривень з бюджету Харкова. Відповідна інформація з'явилася на порталі державних закупівель ProZorro.

Аукціон розпочнеться 1 грудня, до цього часу фірми можуть подавати пропозиції. Роботи потрібно буде виконати до 31 грудня 2021 року.

Відповідно до тендерної документації, на цій частині Московського проспекту потрібно розширити дорожнє полотно і влаштувати додаткові смуги в місцях перетину з іншими шляхами. Зокрема, із зони розширення дорожнього полотна винесуть кабельні лінії електропостачання та мережі зв'язку, перевлаштують або частково замінять мережі зливової каналізації та водопостачання, а також оновлять покриття проїжджої частини, тротуарів та дорожню розмітку.

Фото: тендерная документация
Фото: тендерна документація

Нагадаємо, з травня по листопад Московський проспект реконструювали на декількох ділянках  — від Гімназійної набережної до вулиці Богдана Хмельницького і від вулиці Ощепкова до Харківських дивізій. Місто стояло в заторах.

Як писав KHARKIV Today, в провулку в центрі Харкова будують інженерні мережі,проїзд там закритий до 9 грудня.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.