Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На харківських медиків нацькували собаку

Фото: Центр экстренной медицинской помощи
Лікарі "швидкої" виїжджали за викликом, де на них нацькували тварину.

Медики натиснули кнопку тривоги і викликали поліцію.

2 червня пізно ввечері в службу "103" надійшов виклик про біль в животі у 67-річної жінки. Бригада "швидкої" виїхала за адресою, надала допомогу і запропонувала госпіталізувати хвору. Однак пропозиція про госпіталізацію розлютило родичку жінки. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Після надання допомоги хворій було запропоновано госпіталізацію до профільного стаціонару, але отримано відмову. Після чого родичка загрожувала, агресивно поводилася і нацьковувала собаку на бригаду", — розповіли в Центрі.

Через деякий час приїхала поліція і служба охорони. Ніхто з членів бригади не постраждав.

Як писав KHARKIV Today, в середині травня на водія "швидкої" напав п'яний чоловік

16 травня ввечері бригада "швидкої" допомоги приїхала на виклик в будинок №90 по вулиці Миру. Коли медики вже вийшли від пацієнта і сіли в автомобіль, невідомий чоловік в стані алкогольного сп'яніння підійшов до машини і почав бити в переднє бокове скло.

Водій вийшов з машини, щоб відігнати хулігана, але нетверезий чоловік його штовхнув. Зрозумівши, що справа не закінчиться словесною перепалкою, водій натиснув тривожну кнопку. Через чотири хвилини на місце приїхав наряд швидкого реагування у складі трьох поліцейських екіпажів. Патрульні затримали хулігана, а медики змогли виїхати на наступний виклик.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.