Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Кабміні не обговорювали призначення Мураєвої в ХОДА

Блок "Кадрові питання" відкладали до останнього.

Кандидатуру Валерії Мураєвої на посаду першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера не обговорювали.

8 липня на засіданні Кабінету міністрів України розглянули 26 кадрових питань, проте озвучувати прізвища кандидатів на посади не стали.

Кілька хвилин члени Кабміну знайомилися з переліком прізвищ, після чого прийняли рішення з усіх питань, крім 26-го — призначення уповноваженого з державної мови. З кандидатами на цю посаду продовжують проводити співбесіду.

Як повідомив нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко, зокрема Кабмін прийняв кадрові рішення по восьми кандидатах, Мураєвої в списку немає.

Як писав KHARKIV Today, 8 липня під стінами Кабміну і Офісу президента зібралися харків'яни з вимогою не призначати на посаду першого заступника голови ХОДА Валерію Мураєву

Мітингувальники були обурені тим, що глава ХОДА подав Мураєву на посаду першого зама. На їхню думку, на цю посаду варто було провести відкритий конкурс.

Нагадаємо, на першій прес-конференції Олексій Кучер назвав прізвища можливих заступниць. У його команді залишаються вакантними посади двох заступників — першого (після звільнення Віталія Погосяна) і заступника з медицини (після звільнення Михайла Черняка). На ці позиції розглядають екс-голову ГУ юстиції в Харківській області Тетяну Єгорову-Луценко (на першого заступника) та депутата Харківської облради Валерію Мураєву.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.