Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Донбасі загинули двоє українських військових

Українські захисники загинули від ворожих обстрілів у Донецькій області.

Окупанти п'ятнадцять разів порушили режим тиші.

22 лютого і 23 лютого на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще троє отримали поранення. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Вчора, 22 лютого, районі міста Авдіївка (Донецька область) окупанти обстріляли позиції українських військових з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, в результаті чого загинув один український захисник, ще один отримав осколкові поранення.

Крім того, бойовики вели прицільний вогонь по українських позиціях з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля селища Південне (Донецька область). Один український військовий отримав поранення. Всього бойовики 11 разів порушили режим тиші.

З початку поточної доби, 23 лютого, окупанти тричі порушували режим припинення вогню. Недалеко від селища Зайцеве (Донецька область) стріляли з мінометів 82-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. В результаті обстрілу один український військовослужбовець загинув, ще один отримав осколкове поранення.

Як писав KHARKIV Today, на Донбасі введено режим припинення вогню з 00.00 27 липня. Однак з того часу бойовики неодноразово його порушували. 29 жовтня від їх куль загинули  двоє українських військових, 11 січня  — ще один, були також поранені, 21 січня загинув морський піхотинець. 14 лютого в районі селища Новолуганське (Донецька область) під час переміщення на позиції в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє українських військовослужбовців, серед них — харків'янин Дмитро Мироненко.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.