Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На автомайданчик "Барабашово" не пустили важку техніку

Представники ринку викликали на місце Нацполіцію.

За словами керівника прес-служби торгового центру Сергія Зайцева, комунальники прибули на ринок з двома бурильними установками в супроводі двох десятків чоловіків спортивної статури.

У п'ятницю, 31 липня, на території ТЦ "Барабашово" стався черговий конфлікт між підприємцями ринку і харківськими комунальниками. Про це KHARKIV Today повідомив прес-секретар торгового центру Сергій Зайцев.

За його словами, вранці на територію авторинку "Барабашово" прибув директор КП "Міський торговельний ринок" Олександр Молчанов разом з двома автомобільними бурильними установками. Метою було проведення якихось робіт. Техніку супроводжували близько двох десятків невідомих чоловіків спортивної статури, які представлялися співробітниками охоронного агентства.

"Необхідних документів для проведення цих робіт у нього (директора КП, — ред.) не виявилося. Техніку — дві бурильні установки автомобільні — супроводжували люди в чорному, які позиціонували себе як представники охоронного агентства. Однак, порушуючи чинне законодавство, вони не надали документи, які підтвердили б їх причетність до охоронного агентства. Була викликана Нацполіція, приїхали підприємці з метою не допустити невідомих на територію "Барабашово", щоб вони щось бурили, копали і так далі", — зазначив Зайцев.

Представник ТЦ зазначив, що право на управління ділянкою авторинку "Барабашово", на який хотіли потрапити комунальники, знаходиться на розгляді суду.

"Тому будь-які заяви, що це власність міськради, не підтверджені юридично. Ми розцінюємо це як чергову спробу комунальників і міської влади зробити рейдерську атаку на територію ТЦ "Барабашово", — заявив Сергій Зайцев.

Вдень комунальники залишили територію торгового центру.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в районі будівництва дороги через "Барабашово" на два місяці заборонять проїзд.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.