Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Митниця дала добро: пропустили всі концентратори для харківських лікарень

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Устаткування може безперешкодно прямувати до Харкова.

На митниці кажуть, що всі формальності, пов'язані з розмитненням, виконали без затримок.

Митне оформлення концентраторів кисню для харківських лікарень завершено, товар випущений у вільний обіг на митній території України. Про це повідомили в прес-службі Київської митниці Держмитслужби.

Це означає, що вся партія концентраторів направляється до Харкова, де їх розподілять до лікарень, що приймають  ковідних хворих.

"Сьогодні, 19 листопада, о 17:03 завершено митне оформлення концентраторів кисню, заявлених для митного оформлення в зоні діяльності Київської митниці Держмитслужби. Це була остання з трьох митних декларацій, за якими імпортувалися концентратори. Товар по першій декларації був оформлений вчора пізно ввечері, по другій — сьогодні о 16:53. Імпортер може розпоряджатися ним на свій розсуд", — розповіли в прес-службі митниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська область отримає 100 мільйонів гривень на кисень для хворих коронавірусом

Нагадаємо, що кисневі концентратори були заявлені до оформлення на двох митних постах Київської митниці. Для розмитнення були подані три декларації — одна у вівторок, 17 листопада, і дві — в середу, 18 листопада. На митниці до їх оформлення виникли питання.

Раніше KHARKIV Today писав, що частину цих концентраторів повинні передати до залізничних лікарень Харкова, де будуть лікувати хворих коронавірусом пацієнтів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.