Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Мер Вовчанська заплатить штраф за нарахування собі премії у 100 000 гривень

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Чиновник підписував розпорядження про особисте преміювання.

Чиновник зробив 38 адміністративних правопорушень, за що заплатить 5100 гривень штрафу.

Вовчанський районний суд Харківської області оштрафував держслужбовця, який виписав собі премій на 100 тисяч гривень. Про це повідомили KHARKIV Today в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

"Всупереч вимогам закону "Про запобігання корупції" не повідомив Національному агентству по запобіганню корупції про наявність у нього реального конфлікту інтересів і підписав розпорядження про особисте преміювання за рахунок бюджетних коштів", — відзначили в прокуратурі.

За нашою інформацією, мова йде про міського голову Вовчанська.

Суд визнав чиновника винним за ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

Як писав KHARKIV Today, НАПК хоче оштрафувати керівника апарату ХОДА за нарахування премій

Національне агентство по запобіганню корупції склало стосовно екскерівника апарату Херсонської обласної державної адміністрації (зараз — Харківської ОДА) Володимира Клюцевського чотири адміністративні протоколи, пов'язані з корупцією, і направило до суду.

У жовтні та грудні 2018 року Клюцевський видав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди голови.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.