Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Медики розповіли про стан постраждалих в ДТП на проспекті Науки

Стан дитини тяжкий, жінки — вкрай тяжкий.

Хлопчика, який в результаті аварії отримав кілька переломів, перевели з реанімації.

10-річну дитину, яка постраждала від наїзду авто 7 листопада, перевели до обласної травматологічної лікарні. Ще одна постраждала в ДТП — жінка, продовжує перебувати в реанімації. Про це повідомила заступниця головного лікаря з медичної частини Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Олена Полещук.

"Хлопчик отримав перелом двох ніг і руки. Стан дитини оцінюється як важкий, він був госпіталізований до реанімаційного відділення, на теперішній час вже узгоджене переведення його до профільного дитячого стаціонару, де лікують дитячі травми — це обласна травматологічна лікарня. Батьки живуть поруч з нею і їм буде зручніше", — розповіла заступниця головлікаря.

Заступниця головного лікаря уточнила, постраждала жінка залишається в стабільному вкрай важкому стані.

"Жінка постраждала більше за всіх, була госпіталізована також до реанімації, стан її оцінюється як на момент госпіталізації, так і зараз як стабільний, але все ж украй важкий. У неї дуже важка черепно-мозкова травма і перелом кінцівок", — додала Полещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родині потерпілого в ДТП на проспекті Науки хлопчика потрібна допомога

Як писав KHARKIV Today, 7 листопада 22-річний іноземець їхав на Volkswagen по проспекту Науки і вилетів на острівець безпеки, де стояли четверо пішоходів. Трьох — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінку віком близько 50 років госпіталізували до лікарні невідкладної допомоги.  Незабаром чоловік відправився на доліковування вдома.

9 листопада Київський районний суд обрав запобіжний захід підозрюваному в скоєнні аварії з чотирма постраждалими. 11 листопада адвокат іноземця подав апеляцію на рішення суду першої інстанції.

Нагадаємо, ще в минулому році Алі Хенді отримав диплом авіаційного інженера і досі не покинув країну — отримав дозвіл на тимчасове перебування в Україні.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.