Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Майже сто пар з Харківської області одружилися в дзеркальну дату

Ілюстративне фото: Костянтин Чегринський / KHARKIV Today
Дванадцять пар скористалися послугою "Шлюб за добу".

У дзеркальну дату — 12. 02. 2021 року в Харківській області зареєстрували 99 шлюбів.

З них 48 — у Харківському міському відділі (12 — за допомогою послуги "Шлюб за добу"). Про це повідомила KHARKIV Today начальниця Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (Харків) Катерина Грабалова.

Зокрема, у відділі державної реєстрації актів цивільного стану Індустріального і Немишлянського районів в Харкові уклали сьогодні 18 шлюбів. У Зміївському районному відділі — п'ять шлюбів, Холодногірському і Московському районних відділах Харкова — по три.

До Східного міжрегіонального управління юстиції відносяться Харківська, Луганська і Донецька області. За кількістю укладених шлюбів в дзеркальну дату лідирує Харківська. У Донецькій області створили сім'ю 72 пари, в Луганській — 20.

Харків'яни виклали в соцмережі застілля однієї з пар. Дівчина в білій весільній сукні, а молодий чоловік — в чорному костюмі і з метеликом сидять за столиком в ресторані швидкого харчування. Своє одруження молодята святкують удвох. Серед частувань — гамбургери, картопля фрі і кола.

Свадьба
ФОТО: Telegram ХС|Харків

"Ідеальне весілля виглядає саме так!", — написав очевидець під фотографією.

Відзначимо, 14 лютого, в День святого Валентина, жителі Харківської області зможуть укласти шлюби в двох відділах реєстрації — на Сумській, 61 і Валентинівській, 31. Станом на сьогоднішній день в Харківській області подали всього одинадцять заяв. Лідирує поки в Україні Вінницька область — 52 заяви.

"Два відділи у нас беруть участь. В Індустріальному було подано одну заяву. У Харкові — 10. Це попередньо, оскільки можуть бути ще заяви, — пояснила Грабалова. — У порівнянні з тим роком, думаю, не такий (прим. — ажіотаж ). За статистикою України, більше всіх Вінниця, там 52 заяви, а у нас — 11. Тому я думаю, що це замало для Харківської області".

Як писав KHARKIV Today, в воскресенье, 14 февраля, регистрировать жителей Харьковской области будут с 8.00 до 20.00.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.