Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

КП "Таганське" і відеоспостереження: депутати Харківської міськради збираються на сесію

Сесію міськради запланували на 19 серпня

На порядку денному — 76 питань і "Різне". Зокрема, ліквідація комунального підприємства "Таганське" та затвердження комплексної системи відеоспостереження.

19 серпня о 10:00 у сесійній залі на площі Конституції, 7 відбудеться сесія Харківської міської ради VII скликання. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Депутати розглянуть зміни до бюджету Харкова, програму "Громадський бюджет" (бюджет участі), генеральний план міста до 2026 року, програму доступного житла, земельні питання — про поновлення договорів оренди землі, надання землі в оренду, проведення інвентаризації землі.

Кілька питань присвячені електронному самоврядуванню — внесенню змін до програми розвитку електронного самоврядування в діяльності Харківської міськради, інформатизації міськради, затвердженню кошторису витрат на програму забезпечення окремих категорій громадян засобами прийому сигналів цифрового телераодіомовлення. Також будуть затверджувати положення про єдину комплексну систему відеоспостереження Харкова.

На сесії планують затвердити програми з протидії поширенню наркоманії, з розвитку освіти, культури, футболу, спортивних іміджевих проектів. Зміни внесуть і до кошторису витрат програми розвитку Харківського зоопарку, будівництва метрополітену, міського електротранспорту, поводження з тваринами і міської програми "Безпечне місто".

Останнім, перед блоком "Різне", розглянуть питання припинення діяльності комунального підприємства "Таганське" шляхом ліквідації.

КП "Таганське" надає інформаційно-консультативні та посередницькі послуги з оформлення договорів оренди землі для розміщення малих архітектурних форм; продовження права оренди землі; переоформлення договорів оренди землі з одного суб'єкта підприємницької діяльності на іншого; оформлення актів на право власності земельних ділянок приватного домоволодіння; переведення приміщень із житлового фонду в нежитловий; оформлення дозволів на розміщення малих архітектурних форм управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин, управління підприємництва та споживчого ринку. Дата його реєстрації — 1999 рік.

Як писав KHARKIV Today, попередня, 36 сесія, Харківської міськради пройшла 24 червня. Після неї на Кернеса і його депутатів заявили в поліцію за порушення маскового режиму.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.