Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Коронавірус в Харківській області: двоє людей померли і 38 одужали

В області за добу — дві смерті від коронавірусу.

Всього в Харківській області зареєстровано 32 смерті від коронавірусу.е, еще 333 - на самоизоляции.

За останню добу в Харківській області зафіксували дві смерті від коронавірусу — померли харків'янин 1949 року народження і житель Лозової 1946 року народження. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

"Обидва мали супутні захворювання, зокрема, в першому випадку — серцево-судинні, у другому — серйозні захворювання нирок, анемія", — написав Кучер у своєму Telegram.

При цьому губернатор зазначив рекордну кількість видужань за добу.

"Цифра людей, які одужали, сьогодні рекордна (+38) та майже в два рази перевищує кількість нових виявлених випадків. Ми нарешті перейшли позначку в 200 осіб: на сьогодні офіційно одужали 224 людини", — повідомив він.

За весь час пандемії в Харківській області зафіксовано 1 364 підозри на коронавірус: 836 підтвердилися, 347 спростовані, 224 людини одужали після коронавірусу і 32 померли від ускладнень. За останню добу лабораторно підтвердили діагноз ще у 21 людини — жителів Харкова, Валківського і Богодухівського районів.

Лікування в лікарні проходять 247 пацієнтів з коронавірусом. З них два підключені до апарату штучної вентиляції легенів, шість — на кисневій підтримці, ще 333 ще 333 - на самоізоляції. 

Як писав KHARKIV Today,  сьогодні в Україні коронавірус підтвердили у 19 230 чоловік. Нових випадків — 354. З початку епідемії після ускладнень від коронавірусу померли 564 пацієнта, одужали 5 955.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.