Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Коронавірус в Харківській області: 118 чоловік хворі, 19 з них — медики

Ілюстративне фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Covid-19 підтверджений у 19 медичних працівників.

Covid-19 підтверджений у 19 медичних працівників.

За останню добу в нашому регіоні підтвердили 17 випадків захворювання, всього зафіксовано 118 випадків. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

"Серед людей, у яких підтверджено COVID-19, госпіталізовано 61 особу, 43 — на самоізоляції. При цьому жоден з них не перебуває у реанімації. За останню добу підтверджено ще один випадок захворювання у медичного працівника", — написав Кучер в своїх соціальних мережах .

Під підозрою залишаються 98 випадків. З тих, чий діагноз ще не підтвердили і не спростували, 79 осіб — в лікарні і 19 — на самоізоляції.

"Приємно отримувати інформацію про те, що статистика людей, які одужали, зростає. На сьогодні виписано вже 12 осіб", — додав голова Харківської ОДА.

Всього в нашому регіоні зафіксовано 286 підозр на COVID-19 (26 за останню добу). З них діагноз підтвердили у 118 осіб (12 одужали і 2 померли). Ще 70 випадків спростували, з непідтвердженим діагнозом залишаються 98 осіб.

Нагадаємо, 23 квітня в Харківській області кількість підтверджених випадків коронавірусу сягнула за 100. У цей день налічувалося 18  хворих медиків. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.