Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Коронавірус підтвердили у 44 співробітників поліції в Харківській області

Иллюстративное фото: ГУ НП в Харьковской области
Харківська область опинилася на першому місці серед інших областей за кількістю заражень за добу.

За минулу добу в регіоні виявили 12 випадків коронавірусу. Один діагноз підтвердили у поліцейського, інші — у співробітників інших підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

Станом на 22 вересня коронавірус підтвердили у 44 співробітників Нацполіціі в Харківській області. Про це повідомила KHARKIV Today заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області Оксана Калмикова.

"У нас — 44 співробітники поліції в Харківській області, які захворіли коронавірусною інфекцією. За добу — одна людина додалася тільки", — сказала Калмикова.

В Україні сьогодні Харківська область посіла перше місце за кількістю нових випадків (12 випадків) серед областей. Друге місце ділять Дніпропетровська та Житомирська області (по 9 випадків). Лідирує Київ — 25 випадків.

За весь період пандемії COVID-19 підтвердили у 4849 українських правоохоронців. Одужали — 4357 пацієнтів, летальних випадків — 13.

Як писав KHARKIV Today, в Харківській області підтверджені 15 505 випадків коронавірусу (за добу - плюс 372). Померли 308 чоловік, одужали — 4248, все ще хворіють — 10 949.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.