Комуналка в період карантину: мобільні каси і абонвідділи "Харківводоканалу" не працюють

На час карантину "Харківводоканал" закрив абонентські відділи та виїзні каси.

На час карантину "Харківводоканал" закрив абонентські відділи та виїзні каси.

Через загрозу поширення коронавірусної інфекції комунальне підприємство "Харківводоканал" просить харків'ян не відвідувати абонентські відділи, а вирішувати питання в телефонному режимі або онлайн. Виїзні каси на час карантину також закриті, — повідомили в "Харьківводоканалі" з посиланням на заступника генерального директора департаменту збуту Тараса Грущака.

"У зв'язку із загрозою поширення на території України коронавірусу COVID-19 КП "Харківводоканал" просить споживачів тимчасово відкласти відвідування абонентських відділів, пов'язані із перевірками стану або переоформлення особового рахунку, передачі показань приладів обліку та інших питань, які можна вирішити в телефонному режимі, через особистий кабінет або мобільні додатки ", — відзначили в "Харьківводоканалі".

При цьому в КП просять не затримувати оплату послуг водопостачання та водовідведення. Як альтернативу — використовувати онлайн-платформи — банк або особистий кабінет, а молодь закликають допомагати літнім людям розібратися із онлайн-сервісами.

Якщо у вас виникнуть питання про стан особового рахунку для оплати послуг "Харківводоканалу", дзвоніть щодня з 8:00 до 21:00 за телефонами: (057) 707-57-57 або (057) 757-82-80 (кол-центр) або в диспетчерську за номером 15-33 (безкоштовно з усіх мобільних і стаціонарних телефонів).

Як писав KHARKIV Today, 11 березня на засіданні Кабінету міністрів України прийняли рішення про введення карантину по всій країні. Наступного дня на карантин пішли всі вузи Харкова, а із 13 березня оголосили карантин в школах і дитсадках. Пізніше роботодавцям порекомендували відправити співробітників на віддалену роботу.

Вже 16 березня державні служби та підприємства Харкова стали переходити на дистанційний режим роботи, щоб запобігти поширенню коронавірусу. У число перших увійшли Міграційна служба, "Харківміськгаз" і патрульна поліція. Центр надання адмінпослуг під час карантину залишив доступними тільки 17 послуг.