Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Колишня помічниця нардепа від Блоку Порошенка хоче очолити департамент в ХОДА

Фото: KHARKIV Today
здание ХОГА. Фото: KHARKIV Today
Валентина Чуєнко подала декларацію в якості кандидата на посаду директора департаменту ХОДА.

У кандидата на посаду директора департаменту ХОДА є квартира в Харкові за півмільйона гривень і акції в консалтинговому агентстві.

Співробітник Апарату Верховної Ради України Валентина Чуєнко хоче очолити департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації. Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду Чуєнко опублікувала на сайті Національного агентства з питань запобігання коррупціі 17 квітня.

Згідно з декларацією, в 2019 році робота в Апараті Верховної Ради принесла Чуєнко 58 050 гривень (4837 гривень на місяць). Яку саме посаду вона займає — не відомо. Раніше вона була помічником депутата 8 скликання від "Блоку Петра Порошенка" Валерія Карпунцова.

Чуєнко володіє квартирою в Харкові площею 52,8 квадратних метра, придбану в 2016 році за 475 087 гривень. Також у неї є 25% акцій консалтингового агентства "Логос". Готівкою вона зберігає 2 000 доларів.

Як писав KHARKIV Today, директора науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Ларису Карпову звільнили і перевели в департамент економіки та міжнародних відносин 8 квітня. 15 квітня в ХОДА оголосили конкурс на посаду директора департаменту науки і освіти.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.