Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Колишній депутат хоче керувати комунальним підприємством в Харкові

Фото: соцсети.
37-річний Станіслав Лебедєв подав декларацію кандидата на посаду директора "Підземного міста".

Директор КП "Підземне місто" Олександр Ганус звільнився, на його місце з'явився претендент.

Колишній депутат Харківської районної ради Станіслав Лебедєв хоче стати директором комунального підприємства "Підземне місто". Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду Лебедєв опублікував на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції 22 лютого.

Відзначимо, Станіславу Лебедєву — 37 років. Він народився в Харкові, живе в Люботині. Одружений, виховує двох синів. У 2004 році закінчив Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (спеціальність — Автоматичні системи управління, штучний інтелект), в 2012 році отримав вищу освіту в Українській інженерно-педагогічній академії (професіонал в галузі інтелектуальної власності) і в Харківському національному педагогічному університеті ім. Сковороди (спеціальність — правознавство).

Працював на кафедрі інформатики в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого, приватним підприємцем, заступником керівника Фонду комунального майна Київської області, з 2014 року займався приватною юридичною практикою в сфері житлово-комунального господарства.

Пройшов на місцевих виборах у 2020 році до Люботинської міської ради від партії "Опозиційна платформа — За життя", однак подав до Люботинської міської територіальної виборчої комісії заяву про відмову від депутатського мандата. При реєстрації в якості кандидата в депутати вказав, що тимчасово не працює.

У декларації Лебедєв не вказав дохід з місця роботи. Він задекларував подарунок в грошовій формі — 28 500 гривень. Готівкою у Лебедєва є 460 000 гривень.

Також в декларації вказані нежитлові приміщення цокольного поверху і квартира в Харкові, які належать дружині Лебедєва і будинок в Люботині Володимира Лебедєва. У 2019 дружина кандидата на посаду "Підземного міста" взяла в лізинг BMW 320i 2008 року випуску за 307 874 гривень.

Нагадаємо, КП "Підземне місто" в 2014 році почало приймати на баланс підземні переходи харківського метрополітену, зараз це — 51 перехід, що прилягає до метрополітену, і шість — міських. Комунальне підприємство відповідає за порядок в підземних переходах, їх ремонт, систематизацію торгівлі в них.

Як писав KHARKIV Today, директор комунального підприємства "Підземне місто" Олександр Ганус звільнився. Понеділок, 22 лютого, став для нього останнім робочим днем. Чи пов'язане його звільнення з новою командою в міськраді Харкова, Ганус відповідати не став.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.