Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Хто із харківських депутатів контактував з хворим на коронавірус Шаховим

Фото: УП
Як мінімум двоє харківських нардепів були на одному комітеті із Сергієм Шаховим.

У Сергія Шахова три дні була висока температура. Сьогодні тест на коронавірус показав позитивний результат.

18 березня стало відомо про те, що у 44-річного українського народного депутата Сергія Шахова (група "Довіра") — коронавірус. Шахов перебуває в Комітеті з питань екологічної політики та природокористування. Останній раз він був на засіданні 12 березня. KHARKIV Today з'ясував, хто із харківських нардепів контактував з хворим нардепом.

Згідно з даними сайту Верховної Ради, Комітет з питань екологічної політики та природокористування відкрив засідання 12 березня о 11:00. Із 16 членів комітету на засідання з'явилися 12. Серед присутніх— харківський нардеп Олександр Фельдман ( "Опоплатформа —- За життя"), який є секретарем комітету, і Олег Бондаренко ( "Слуга народу") — голова комітету.

Відзначимо, Сергій Шахов повернувся з Європи 11 березня. Він живе в Києві і став одним із 14 українців з підтвердженим діагнозом "коронавірус".

Як писав KHARKIV Today, у Шахова виявили коронавірус сьогодні, 18 березня. Зараз нардеп перебуває на самоізоляції. Медики проводять епідемічне розслідування, встановлюють контакти Шахова, щоб провести тести. У комітетах, де знаходився Шахов, проводитимуть санітарно-епідеміологічні заходи.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.