Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський адвокат хоче очолити Державну митну службу

Фото: Станислав Пятницкий/Facebook
Станіслав П'ятницький подав декларацію як кандидат на цю посаду.

Станіслав П'ятницький раніше хотів працювати на Слобожанській митниці та в Національному антикорупційному бюро, тепер — в Держмитслужбі.

Харківський адвокат Станіслав П'ятницький хоче стати головою Державної митної служби України. Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду П'ятницький опублікував на сайті Ради національної безпеки і оборони України.

У декларації П'ятницький зазначив, що має корпоративні права у фірмі "Харків Аудекс". Згідно з даними системи You control, "Харків Аудекс" існує понад тринадцять років. Основний вид діяльності — оренда і управління власною або орендованою нерухомістю. Також фірма надає юридичні послуги та консультує з оподаткування.

Доходи кандидат на посаду голови Держмитслужби вказувати не став. З грошових активів задекларував 5500 доларів готівкою. Він є членом  адвокатського об'єднання "Фонд адвокатів України" і Національної асоціації адвокатів України.

У П'ятницького є два автомобілі — Skoda Octavia 2007 року випуску (куплена в 2009 році за 101 000 грн) і "ЗІЛ-431610" 1989 року (куплена в 2009 році за 10 000 гривень). У 2016 році адвокат з дружиною купив квартиру в Харкові площею 35,6 квадратних метра, її вартість не вказана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЕ  Екс-голова Харківського апеляційного суду хоче очолити департамент міськради

Станіслав П'ятницький закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого (1997-2003 роки). Рада адвокатів Харківської області видала йому свідоцтво в 2013 році. Працює з кримінальними провадженнями, касаційними, апеляційними скаргами, зі справами про порушення митних правил, суперечками з банками.

Відзначимо, в 2020 році П'ятницький подавав декларацію як кандидат на посаду заступника начальника митного поста — начальника відділу митного оформлення "Плетенівка" митного поста "Автомобільний" Слобожанської митниці Держмитслужби, в 2017 році хотів працювати в Національному антикорупційному бюро України.

Нагадаємо, 22 жовтня Кабінет міністрів України призначив на посаду тимчасово виконуючого обов'язки Державної митної служби України Євгена Єнтіса, який працював заступником голови Держмитслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. До цього, з 19 серпня, цю посаду обіймав Андрій Павловський.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.