Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харківзеленбуд" купує "розумні" світильники за 3,5 мільйона гривень

Ліхтарі будуть створювати складні світлові ефекти.

Ліхтарі будуть створювати складні світлові ефекти.

Комунальне підприємство "Харківзеленбуд" купує мультимедійну мобільну конструкцію за 3 500 000 гривень. Це стало відомо з тендерної документації, опублікованій на сайті державних закупівель ProZorro.

Аукціон відбувся 5 травня. Спочатку комунальне підприємство готове було заплатити фірмі-постачальнику 3 600 000 гривень. У торгах брали участь дві фірми — "Полтава Паритет" і "Урбан Лайт", які запропонували товар за 3 500 000 і 3 564 000 гривень відповідно. Переможцем стала перша, тепер вона чекає рішення від КП.

Згідно з документацією, мультимедійна мобільна конструкція буде представляти світловий екран з каркаса розміром 5160x4880 міліметрів. У каркасі розмістять сітку з оцинкованої сталі, яка буде направляти 52 стаціонарних світильника

"Харьковзеленстрой" заказывает мультимедийную конструкцию. Скрин: документация
"Харківзеленбуд" замовляє мультимедійну конструкцію. Скрін: документація

Управляти світлодіодними модулями будуть за допомогою екранованого кабелю. Конструкція повинна вміти створювати складні ефекти з різних файлів.

"Конструкція встановлюється на плоскій поверхні. Має можливість демонстрації складних динамічних і статичних світлових ефектів (сценаріїв), запрограмованих за допомогою мультимедійного контролера. Конструкція виконана у вигляді несучого каркаса, декорованого стаціонарними світильниками з керованими світлодіодними RGB-модулями (пікселями) або еквівалентами ззовні", — пояснили в "Харківзеленбуді".

Висота конструкції складе 5160 міліметрів, ширина — 4880 міліметрів. Загальна вага конструкції з декором складе не більше 380 кілограмів. Встановлювати конструкцію будуть на поверхню за допомогою сталевих хомутів або анкерних болтів.

Всього в комплект конструкції увійдуть 52 стаціонарних світильники і стільки ж блоків і кабелів живлення, 11 мережевих комутаторів, один контролер системи піксельного ефекту і один каркас з сіткою з оцинкованої сталі.

У комунальному підприємстві зазначили: використовувати конструкцію будуть щодня і в усі сезони, тому вона повинна бути захищена від впливу сонця, вітру, опадів і витримувати від мінус 40 до плюс 50 градусів. Гарантійний термін на неї просять не менше 36 місяців. Поставити товар фірма повинна до 31 грудня 2020 року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.