Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'янин убив знайому, злякавшись дружини

Фото: Нацполиция в Харьковской области
Зловмисник задушив жінку в лісосмузі і відібрав її телефон.

Харків'янка познайомилася зі своїм убивцею на вулиці, він покликав її в гості. Коли чоловік зрозумів, що про це дізнається його співмешканка, то вирішив вбити нову знайому.

Близько 17:00 3 жовтня у лісосмузі біля будинку по вулиці Миру тіло жінки виявила перехожа. Загиблою виявилася 37-річна харків'янка, на місці знайшли її документи і речі, в тому числі, золото. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

Копи затримали зловмисника ввечері наступного дня. Ним виявився 36-річний харків'янин неодноразово судимий за грабежі, розбійні напади та умисне вбивство.

"Під час слідчих дій поліцейські з'ясували, що в той день правопорушник познайомився з постраждалою і запросив в гості. Через деякий час він злякався, що про це дізнається його співмешканка і вирішив вбити нову знайому. Зловмисник запропонував гості провести її додому і заманив у лісосмугу. На місці він почав душити жінку мотузкою, яку взяв з собою, і наносити їй тілесні ушкодження. Коли жінка перестала подавати ознаки життя, чоловік забрав її мобільний телефон і зник з місця злочину", — розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області п'яний чоловік до смерті забив вагітну дружину

Слідчі порушили кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує довічне позбавлення волі. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У поліції вирішують питання про повідомлення чоловікові про підозру у злочині і обрання йому запобіжного заходу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.