Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'яни не змогли передати продукти евакуйованим із Китаю українцям

Вчора 20 волонтерів із Харкова вирушили у Нові Санжари колоною з шести автомобілів.

Продукти харчування передавати в зону карантину заборонено  їх передадуть іншим нужденним.

Харківські активісти не змогли передати продукти харчування громадянам України, які були евакуйовані з Китаю і зараз знаходяться на карантині в санаторії в Нових Санжарах (Полтавська область) — з 22 лютого їм заборонено передавати їжу. Про це повідомив "Объектив".

Автомобільна колона волонтерів вирушила в сусідній регіон 23 лютого о 10:00 від будівлі Держпрому. Мета акції — підтримати співвітчизників і передати їм "смаколики".

Але з шести автомобілів в карантинну зону, яка цілодобово охороняється поліцією і "Червоним Хрестом", був допущений лише один, в якому знаходилися 5 осіб (всього активістів було 20). Евакуйовані продовжують перебувати в повній ізоляції, тому поспілкуватися з ними не вийшло.

Посилки волонтерів віддали працівникам "Червоного Хреста". Оскільки їжу передавати не можна, її переправлять іншим нужденним. Решта подарунків, які не належать до продуктів харчування, отримають евакуйовані.

Крім цього, активісти прикрасили в жовто-блакитні кольори автомобільний міст через річку Ворскла.

Як писав KHARKIV Today 20 лютого опівдні в аеропорту "Харків" приземлился самолет, на борту якого перебували українці, які жили в місті Ухань на момент спалаху епідемії коронавірусу. Всі вони здорові, але ще 14 днів повинні перебувати під наглядом лікарів. Їх поселили в медцентре у Нових Санжарах (Полтавська область). 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.