Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'яни чекають на реакцію міської влади щодо петиції про відродження занедбаного дитячого садка

Фото: Xvatit.com
Петиція на сайті міськради набрала п'ять тисяч підписів.

За словами автора петиції, потреба в дитячому садку виникла через будівництво нових багатоповерхових житлових комплексів.

Петиція про відновлення занедбаного дитячого садка, який знаходиться в Слобідському районі Харкова, набрала необхідну кількість підписів і повинна бути розглянута міською владою. Станом на 17:00 п'ятниці, 23 жовтня, під нею підписалися 5 167 осіб.

"У зв'язку з будівництвом нових багатоповерхових комплексів по вул. Зернова, а саме: ЖК "Зернова", ЖК "Одеський", ЖК "Макіївський" та інших комплексів, в даному районі виникла нестача дитячих садків", — пише kuzzman — автор петиції, опублікованій 7 жовтня.

У тексті звернення kuzzman просить в рамках програми "Відродження Харкова" відновити занедбаний дитячий садок, який знаходиться на території, що межує з житловим комплексом "Зернова", розташованим за адресою: вул. Зернова, 47, і школою №68 першого ступеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернеса просять встановити меморіальну дошку відомому харків'янину

"Також просимо поліпшити територію поруч з дитячим садком, а саме — розчистити і висадити декоративні дерева", — йдеться в петиції.

На думку автора, цей дитячий садок допоможе розвантажити інші переповнені дитячі садки і поліпшити район в цілому.

"Зараз покинутий дитячий садок є хатиною для наркоманів і скватерів, що створює небезпеку для мешканців прилеглих будинків", — йдеться в повідомленні.

Петиції на сайті Харківської міськради розглядаються в тих випадках, коли за три місяці під ними підписалися п'ять і більше тисяч чоловік.

KHARKIV Today раніше писав про те, що Кернеса просять побудувати оглядовий майданчик на Журавлівському спуску.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.