Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківську спортсменку звинувачують в організації мережі борделів в Ізраїлі

Фото: ynet.co.il
Спортсменка Світлана Гнєзділова, яка переїхала з Харкова до Ізраїлю в 1996 році, організувала мережу борделів.

Світлану Гнєзділову звинувачують в організації мережі з надання сексуальних послуг в Тель-Авіві, Гуш-Дані та Хід-ха-Шароні, торгівлі людьми і несплаті податків.

22 червня прокуратура направила до окружного суду Тель-Авіва обвинувальний акт щодо 50-річної уродженки Харкова, рекордсменки Ізраїлю з семиборства і колишньої чемпіонки з бігу на сто метрів і стрибках у довжину Світлани Гнєзділової, — передає "Ynet"  з посиланням на прокуратуру.

Згідно з обвинувальним актом, незаконну схему вона організувала п'ять років тому, була куратором схеми. Крім того, її звинувачують в організації міжнародної мережі борделів — для заняття проституцією вербували жінок не тільки з Ізраїлю, але і Росії і України.

Крім Гнєзділової, заарештували ще вісім осіб, причетних до організації мережі борделів. Серед них — її чоловік Владислав, який займався пошуком жінок по оголошеннях на ізраїльських російськомовних сайтах. Жінкам обіцяли роботу масажистками і хорошу зарплату. Тільки за останній рік до Ізраїлю приїхали чотири жінки, яких в результаті змусили займатися проституцією.

За 40-хвилинну послугу клієнти платили 250 шекелів (близько 2000 гривень), 150 забирала Гнєзділова. Жінок змушували працювати по 13 годин на добу шість днів на тиждень, приймати по 20 клієнтів. Послугу надавали в квартирах, які Гнєзділова орендувала.

Зараз колишня спортсменка знаходиться під вартою. У суді вона відмовилася визнавати свою провину. Суд вирішив продовжити їй арешт.

"Я жінка з освітою. Цей бордель організувала не я. Я прошу розібратися і зрозуміти, що я проти цих речей. Усі звинувачення — не про мене", — сказала обвинувачена.

Адвокат Оріт Хаюн, який представляє сторону Гнєзділової, зазначив, що такий запобіжний захід — неправильний для "шанованої жінки".

"Це шанована жінка, спортсменка, яка отримала медалі, у неї ніколи не було судимості. Вона вважає, що її утримання під вартою в даний час не є необхідним і неправильне", — підкреслив Хаюн.

Светлану Гнездилову обвиняют в организации сети борделей. Фото: ynet.co.il
Світлану Гнєзділову звинувачують в організації мережі борделів. Фото: ynet.co.il

Відзначимо, Світлана Гнєзділова з чоловіком Владиславом репатріювалася до Ізраїлю з Харкова в 1996 році. Після завершення спортивної кар'єри вона пішла в тренери.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.