Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківського футболіста на рік дискваліфікували за допінг

Харків'янин Артем Бесєдін, який грає за "Динамо" Київ і збірну України, до грудня 2020 року не виходитиме на поле.

Артем Бєсєдін родом із Харкова не буде представляти нашу країну на Євро-2020.

Ще з 19 грудня 2019 гравець "Динамо" Київ і збірної України Бєсєдін відсторонений від участі у змаганнях і повернеться до них рівно через рік. Харків'янина відсторонили за порушення антидопінгових правил. Про це повідомили на сайті футбольного клубу.

"Таке рішення отримали сьогодні за результатами слухань Апеляційного органу УЄФА від 24 лютого. З огляду на такий термін відсторонення, в порівнянні зі стандартними для таких справ, можна припустити, що УЄФА погодився з більшістю аргументів футболіста і клубу і встановив, що в діях футболіста немає суттєвої провини ", — пояснили в" Динамо ".

У футбольному клубі уточнили, що справу розглядали в Апеляційному органі УЄФА за прискореною процедурою без попереднього розгляду Контрольним, етичним і дисциплінарним органом УЄФА за клопотанням самого Артема Бєсєдіна. Оскаржить рішення чи ні, в "Динамо" повідомлять після того, як ознайомляться з повним текстом документа.

За даними ЗМІ, харківський футболіст не пройшов допінг-тест 29 листопада після матчу Ліги Європи Мальме — Динамо, який відбувся в Швеції. За це йому загрожувала дискваліфікація до чотирьох років.

У футбольному клубі не дають інформацію про обставини справи, посилаючись на конфіденційність дисциплінарних проваджень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.