Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський Зе-нардеп озвучив самозакоханого суперагента

Нардеп Павло Сушко та Дзідзьо стали голосами героїв мультфільму "Плеймобіл", прем'єра якого відбудеться завтра.

Голосом народного депутата від "Слуги народу" Павла Сушка заговорив супергерой Рекс Дашер - герой мультфільму "Плеймобіл".

Прем'єра запланована на 30 січня.

"Разом з Михайлом Хомою - Дзідзьо озвучили головних героїв і друзів суперагента Рекса Дашера і добряка Дела. Беріть дітей і в кіно", - написав Сушко в Facebook.

Вони подарували голоси фігуркам із серії відомого в усьому світі конструктора.

Нардеп озвучив нестримного і самозакоханого секретного агента, а Дзідзьо - оптимістичного і невгамовного водія пересувної закусочної.

За сюжетом мультфільму, хлопчик Чарлі дуже любить грати конструктором Плеймобіл і незрозумілим чином переноситься до іграшковогу світу. Старша сестра вирушає на пошуки Чарлі. Вона занурюється в іграшковий світ, деякі фігурки налаштовані вороже, а деякі охоче допомагають дівчинці. На героїв чекають пригоди і дивовижна подорож.

Нагадаємо, у 2018 році Павло Сушко озвучував український дубляж фільму "Поліцейський Пес", його голосом говорять Берні і Данте. У мультфільмі "Гріфко проти прибульців" Петрусь Гарнюк - у версії Сушка.

До Верховної Ради Павло Сушко був продюсером, директором і власником ТОВ "Прайм сторі Пікчерс", що займається лізингом інтелектуальної власності.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.