Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський ювелір хоче стати директором "Гомільшанських лісів"

Згідно з відкритими даними, фірма Максима Зеленька займається виробництвом ювелірних виробів.

У кандидата на посаду директора природного парку є 1,2 мільйона гривень готівкою і три земельні ділянки.

Ювелір Максим Зеленько хоче стати директором національного природного парку "Гомільшанські ліси", розташованого в Зміївському районі. Відповідну декларацію в якості кандидата на цю посаду Зеленько опублікував на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

Згідно з декларацією, в минулому році кандидат отримав дохід від підприємництва — 118 180 гривень. Однак назву фірми, яка заробила ці кошти, Зеленько вказувати не став.

Ще 86 058 отримав від реалізації продуктів бджільництва власного виробництва фірмі "Гера".

Заощадження він зберігає готівкою — 40 000 доларів (або 1 131 652 гривень) і 120 000 гривень. У грудні 2019 року Зеленько купив Lexus IS 200T 2017 року випуску за 342 987 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник віддав землі Гомільшанських лісів під забудову

У гаражі кандидата є Volkswagen Caddy 2011 випуску, придбаний в 2015 році (його вартість Зеленько не вказав). Крім того, він користується причепом ПВА У6 2017 року випуску (ціна також не зазначена).

У Зміївському районі у Зеленько є три земельні ділянки — площею 1200, 698 і 502 квадратних метрів. Він має право користування квартирою родича Олександра Зеленько в Харкові.

У декларації Зеленько вказав доньку та сина. Згідно з даними сервісу перевірки компаній YouControl, фірма Максима Зеленько займається виробництвом ювелірних виробів.

Відзначимо, в жовтні 2019 року тимчасово виконуючим обов'язки директора "Гомільшанських лісів" став Олексій Кириченко. Декларації перед звільненням він не подавав.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.