Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський агрохолдинг оновлює їдальню для вихованців навчально-реабілітаційного центру

Група "Агротрейд" постійно підтримує навчально-реабілітаційний центр у селі Розбишівка (Полтавська область).

Група "Агротрейд" і Благодійний Фонд Всеволода Кожемяко "Україна ХХІ" розпочали поточний ремонт їдальні Розбишівського навчально-реабілітаційного центру. Там виховують 100 дітей від шести до 16 років, серед них — діти з особливими освітніми потребами.

Старі плити МДФ на стінах замінюють на новий матеріал блок-хаус. На придбання необхідних матеріалів та обладнання компанія дала 30 тисяч гривень.

"Ми написали звернення та передали директору ТОВ "Вікторія Агро", що входить до складу групи, Руслану Близнюку. Дуже швидко отримали позитивну відповідь. Ми вдячні керівництву "Агротрейда" за їхню небайдужість і за те, що вони з розумінням ставляться до долі дітей та надають допомогу", — говорить директорка реабілітаційного центру Катерина Литовченко.

Окрім базових предметів, як от математика, українська мова чи історія, вихованці закладу опановують шиття, столярну та сільськогосподарську справи, щоб мати навички, які знадобляться в дорослому житті.

"Це не перший раз, коли компанія відгукується нам на допомогу. Наприклад, минулого року ми отримали бруківку, щоб зробити доріжку між двома корпусами», — пригадує керівниця закладу.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.