Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківським школярам продовжать "знижки" на проїзд в метро і трамваях

Весь навчальний рік харківські школярі платять за проїзд в метро, трамваях і тролейбусах за пільгами. У цьому році їх "продовжать".

Весь навчальний рік харківські школярі платять за проїзд в метро, трамваях і тролейбусах за пільгами. У цьому році їх "продовжать".

Зберегти право пільгового проїзду для школярів планують на весь рік. Про це повідомила директорка департаменту праці та соціальної політики Харківської міськради Лариса Болгова.

"У зв'язку з ситуацією, що склалася, в зв'язку з тим, що багато людей втратили роботу, багато сімей звернулися до нас з тим, що діти починають відвідувати секції та гуртки, і ми виходимо з пропозицією, щоб зняти обмеження на пільговий проїзд в літній період", — пояснила вона.

Рішення про продовження пільги для учнів шкіл на літній період планують прийняти на найближчій сесії міської ради. Депутати повинні зібратися 24 червня і якщо вони проголосують "за", то право оплачувати неповну вартість проїзду школярами протягом всього року збережеться на постійній основі.

Нагадаємо, учні харківських шкіл оплачують проїзд в метро, ​​трамваях і тролейбусах за допомогою "Е-ticket". Школярі можуть їздити в трамваях і тролейбусах на пільгових умовах необмежену кількість поїздок. Якщо учень користується одним видом наземного транспорту, електронний квиток потрібно поповнити на 15 гривень, якщо двома — на 20 гривень. У метро школярі можуть покататися 50 раз зі знижкою в 50%. Зараз пільга на проїзд для дітей діє з 1 вересня до 30 червня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.