Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківських пенсіонерів кличуть на серіал про оплату "комуналки" онлайн

Фото: KHARKIV Today
Освоювати ази оплати "комуналки" онлайн допомагатиме найсильніша людина планети 2004 року.

Пенсіонерам пропонують подивитися короткі серіали про оплату комунальних послуг на інтернет-платформі. Передбачається, що у всіх людей на заслуженому відпочинку є смартфони.

9 квітня в Україні стартував показ освітнього серіалу "Оплата комуналки онлайн. Залишайтеся вдома", який вчить українців, зокрема пенсіонерів, освоювати оплату комунальних платежів на сайтах комунальних підприємств за допомогою платіжного сервісу, банків і в мобільних додатках. Про це повідомили на Урядовому порталі.

"Мета освітнього серіалу — навчити громадян, особливо людей похилого віку, оплачувати комунальні платежі, не виходячи з дому. Оплата комунальних платежів онлайн — це єдиний безпечний для здоров'я варіант оплати під час карантину", — відзначили в Кабміні.

Серіал складається з семи серій тривалістю від двох до семи хвилин. У серіалі взяв участь заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк. Подивитися його можна на платформі  Дія.Цифрова освіта. Перша серія доступна без реєстрації. Щоб подивитися інші, потрібно зареєструватися.

Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко зазначив: при оплаті комунальних послуг через деякі інтернет-ресурси відсутня комісія або вона може бути меншою, ніж в банках. Крім цього в Кабміні серед плюсів такого формату назвали економію часу, відсутність черги, можливість оплати в будь-який час і уникнути ризику зараження коронавірусом.

Як писав KHARKIV Today, харків'янам не принесуть платіжки за тепло.

Через карантин харків'янам не принесуть роздруковані платіжки за тепло і гарячу воду, спожиті в березні. Їх попросили сформувати платіжки онлайн

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.