Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківські копи відправили додому росіянина, який відсидів за викрадення машини

 Фото: Нацполиция в Харьковской области
Громадянин РФ відсидів за викрадення автомобіля, після чого його оштрафували за порушення правил перебування іноземців в Україні та супроводили додому.

Чоловікові заборонили в'їзд до України на три роки.

У четвер, 16 липня, громадянин Росії звільнився з виправної колонії, де відбував покарання за викрадення автомобіля, і в той же день правоохоронці "попросили" його пзалишити Україну. Як повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області, після звільнення з виправної установи 29-річний росіянин не мав підстав для подальшого перебування на українській території.

Заходи проводилися співробітниками Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Харківській області спільно з працівниками регіонального Головного управління державної міграційної служби України.

Повідомляється, що стосовно чоловіка склали протокол за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Правоохоронці супроводжували порушника до прикордонного пункту пропуску "Гоптівка", через який він і перетнув російсько-український кордон. Також повідомляється, що чоловікові заборонили в'їзд до України на три роки.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  на "Гоптівці" затримали підозрюваного у вбивстві українця.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.