Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська тенісистка вийшла на корт після карантину

17-річна харків'янка Дар'я Лопатецька бере участь у жіночому турнірі з тенісу в Ірпені. У першому раунді їй вдалося обіграти суперницю.

17-річна харків'янка Дар'я Лопатецька бере участь в жіночому турнірі з тенісу в Ірпені. У першому раунді їй вдалося обіграти суперницю. 

28 травня на турнірі UTF Ladies Invitational харківська тенісистка обіграла опонентку Людмилу Кіченок з Дніпра. Гра завершилася з рахунком 6: 2; 6: 3. Про це повідомили у Федерації тенісу України.

"Було багато помилок, особливо подвійних, не завжди приймалися правильні рішення ... Втім, з кожним проведеним геймом якість гри поліпшувалася. Лопатецька змогла раніше зловити необхідний ритм, але в другому сеті вже і Кіченок підтяглася", — розповіли на сторінці тенісної федерації у Facebook.

Дар'я Лопатецька уточнила — на карантині відновлювала коліно, яке травмувала більше року тому.

"Насправді дві сторони медалі цього карантину, так як я два місяці зовсім не грала і, я думаю, це пішло в плюс для мого коліна. Звичайно ж, трохи зараз все втрачено на корті, але для мене це пішло в плюс, я робила дуже багато відновлювальних робіт на моє коліно ", — пояснила харківська тенісистка.

Нагадаємо, в турнірі UTF Ladies Invitational беруть участь вісім українських тенісисток. Його проводять, щоб відновити змагальний процес. Турнір в Ірпені (Київська область) триватиме 5 днів — три дня груповий етап (по чотири матчі), потім півфінали і фінал. Однак провести змагання вчасно  заважає дощ — через погану погоду матчі переносять.

Як писав KHARKIV Today, в січні цього року Дар'я Лопатецька дебютувала на турнірі "Великого шолому". Спортсменка взяла участь в Australian Open.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.