Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська міськрада купить у двори "турніки" для чищення килимів і сушіння білизни за півмільйона гривень

У дворах влітку встановлять 263 конструкції, де можна сушити білизну і чистити килими.

У дворах влітку встановлять 263 конструкції, де можна сушити білизну і чистити килими.

Департамент житлового господарства Харківської міської ради хоче купити 263 конструкції благоустрою для господарських майданчиків — конструкції для сушіння білизни і чищення килимів на загальну суму 450 000 гривень. Це стало відомо з тендера на сайті державних закупівель ProZorro.

Відповідно до тендерної документації, найбільше придбають конструкцій для сушіння білизни — 220 штук. Споруд для чищення килимів замовлять 43 штуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків витратить п'ять мільйонів гривень на декоративний паркан

Сушити білизну жителі міста будуть на Т-подібних стійках, зроблених з труби діаметром 48 міліметрів і товщиною 2,5 міліметра з привареною поперечною поперечиною з куточка. У поперечній перекладині будуть знаходитися отвори для кріплення мотузок. На кожній такій стійці буде по 12 мотузок. Висота конструкції після установки складе 1900 міліметрів. Зміцнять конструкцію привареними закладними деталями — куточками. Конструкції для сушіння білизни розташують на відстані від 3 до 6 метрів один від одного.

Конструкція для чищення килимів матиме П-подібну форму. Її виготовлять з труби діаметром 48 міліметрів, товщиною стінки 2,5 міліметра. Ширина конструкції складе 2000 мм, висота після установки — 1700 міліметрів. Цю конструкцію також зміцнять металевими куточками.

Конструкції пофарбують в два шари стійкими фарбами, колір буде вибирати замовник. У департаменті просять гарантійний термін на вироби — не менше двох років. Поставити товар фірма, яка виграє тендер, повинна буде до 20 червня цього року. У документації також зазначено, що у вартість включено транспортні витрати з перевезення конструкцій, вартість матеріалів, витрати на зарплати робітникам і підготовку території під установку за адресами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.