Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська компанія добудує будинки "Укрбуду"

Йдеться про ЖК "Кристал Хаус" і ЖК "Паркова Долина", будівництво яких було зупинено корпорацією "Укрбуд" в 2019 році з-за системної кризи.

ТОВ "Строй Сіті Кепітал" (підприємство Групи Компаній "Строй Сіті") завершить будівництво двох об'єктів корпорації "Укрбуд".

Йдеться про ЖК "Кристал Хаус" і ЖК "Паркова Долина" в Києві, будівництво яких було зупинено корпорацією "Укрбуд" в 2019 році з-за системної кризи.

"Ми працювали над проектом кілька місяців, аналізували ситуацію, підключали професійних аудиторів, будівельників, економістів, юристів. Результатом стало підписання договорів з власниками земельних ділянок, де чітко прописані всі технічні параметри будівельних проектів, позначені графіки будівництва житлових комплексів, і, головне — терміни виконання. Ми зробимо будівництво об'єктів максимально прозорим, будемо інформувати про всі етапи", — зазначає директор компанії "Строй Сіті Девелопмент" Андрій Колос.

Також, за словами Андрія Колоса, тривають переговори між Фондом фінансування будівництва, компанією "Строй Сіті Кепітал" і власниками земельних ділянок недобудов корпорації "Укрбуд". Є ймовірність, що компанія візьме на себе зобов'язання по добудові і інших об'єктів.

Нагадаємо, що акції протесту інвесторів корпорації "Укрбуд" не вщухають з 2019 року. На початку грудня ТОВ "Укрбуд Девелопмент", яке входить до складу Української державної будівельної корпорації "Укрбуд", заморозило будівництво на всіх своїх 26 об'єктах. У недобудованих будинках житло придбали 13 тисяч осіб.

Девелоперська група компаній "Строй Сіті" на українському ринку з 2010 року. Здійснює свою діяльність в Харкові і Києві. За роки існування компанія здала в експлуатацію десятки об'єктів різних категорій. Найвідомішим з них є IT park Manufactura в Харкові.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.