Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харків витратить на медицину менше за інші міста України", — Черняк

Харків витратить на медицину 47 мільйонів гривень з бюджету, що в рази менше, ніж планують витратити Дніпро, Львів, Запоріжжя і Одеса.

Харків витратить на медицину 47 мільйонів гривень з бюджету, що в рази менше, ніж планують витратити Дніпро, Львів, Запоріжжя і Одеса.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав депутат Харківської міської ради Ігор Черняк, коментуючи майбутню сесію.

"Обіцяти — не означає одружитися! Геннадій Кернес обіцяв рік медицини в Харкові. Але щось пішло не так. На сесії міськради голосуватимуть зміни до бюджету. На медицину — плюс 98 мільйонів із загального фонду бюджету. Більша частина з цієї суми (50,5 мільйона гривень) — медична субвенція. 47 мільйонів — власні міські кошти з резервного фонду на купівлю медпрепаратів, дезінфекторів та витратних матеріалів. Ось і вся арифметика", — зазначив Ігор Черняк.

За інформацією депутата, інші великі міста України планують витратити на медицину в рази більше: Дніпро — більше 100 млн, Львів — 157 млн, Запоріжжя — 100 млн, Одеса — 145 млн.

"Геннадій Адольфович, Вам не соромно ??? Спойлер — йому не соромно! А тому завтра додадуть + 400 мільйонів на зоопарк, + 5 мільйонів на проєктування дороги через Барабашово і ще майже 30 мільйонів додатково на благоустрій міста! Головне — щоб все скрізь було красиво! Бо, як каже стара харківська народна мудрість: чума — чумою, а бенкет — за розкладом! ", — написав Черняк.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.