Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків витратить мільйони на моніторинг та ремонт вуличних урн

В цьому році проведуть понад чотири тисячі ремонтів урн.

Фірма-підрядник буде фарбувати різні види урн і міняти їх деталі.

Комунальне підприємство "Комплекс з вивезення побутових відходів" планує витратити 3 700 000 гривень на ремонт і технічне обслуговування урн. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

У документації зазначено, що всього в 2021 році проведуть не більше 4350 ремонтів і технічного обслуговування урн. Це будуть металеві, оцинковані урни, одинарні стаціонарні металеві урни і металеві подвійні стаціонарні урни.

До послуги входять моніторинг технічного стану урн, очищення від слідів корозії металу, оксидів при наявності, підготовка до фарбування і фарбування, заміна зношених частин або частин з механічними пошкодженнями, деталей і елементів урн, кришок, притискуючих елементів, стійки урни (демонтаж та монтаж) , рихтування стійки урни.

Послуги з технічного обслуговування урн надаватимуть за планом замовника. Фарбувати урни будуть фарбою, стійкою до ультрафіолету. Фарбу вибрали жовто-зелену і біло-алюмінієву.

Аукціон запланований на 9 березня. Термін надання послуг — до 31 грудня 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, майже рік тому комунальне підприємство "Харківзеленбуд" Харківської міської ради замовило 500 урн і кришок для урн за 1 074 000 гривень. Всього купили 356 металевих урн для сміття з опорою, 50 таких же урн, але без опори, і 100 кришок для урн.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.