Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків купує взуття для парку Горького за 280 тисяч гривень

Парку Горького знадобилася 561 пара взуття — черевики, напівчеревики, сандалі і шльопанці. Гроші на закупівлю витратять із місцевого бюджету.

Парку Горького знадобилася 561 пара взуття — черевики, напівчеревики, сандалі і шльопанці. Гроші на закупівлю витратять із місцевого бюджету.

561 пару взуття від 36 до 47 розміру парку Горького поставить фірма "Промисловий стандарт". Вона запропонувала найнижчу ціну — 276 907 гривень — і чекає на рішення замовника. Гроші — з місцевого бюджету. Про це стало відомо з тендерної документації, опублікованій на сайті державних закупівель ProZorro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Парк Горького заплатить 9 мільйонів гривень за обладнання для дитячого майданчика французькій фірмі

Згідно з документами, парку Горького потрібно 40 черевиків "Reis Brreis" чорно-сірого кольору з натуральної шкіри з металевим носком, 58 сандалій "Reis Bryes-S-SB" чорного кольору, зі шкіри з металевим носком. Ще 18 черевиків "Reis Brviprant-P" сіро-чорного кольору, з комбінацією нубуку та натуральної шкіри, з металевим носком і 110 черевиків "Reis Brsemireis" чорного кольору, з натуральної шкіри, з металевим носком. Крім того, закуповують 110 сандалій "Bralace" сірого кольору з нубуку, 75 черевиків "Brecuador-OB" чорно-зеленого кольору з нубуку в поєднанні з сіткою, а також 150 робочих шльопанців чорного кольору з гуми. Поставити взуття повинні до 15 червня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.