Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернеса просять продовжити тролейбусний маршрут

Мешканці найбільш віддаленої від центру міста частини селища Жуковського скаржаться, що йти до зупинки тролейбуса №2 занадто далеко.

Жителі селища Жуковського просять розширити проспект Жуковського і продовжити тролейбусний маршрут №2.

Харків'яни просять міську владу продовжити маршрут тролейбуса №2 до кінця проспекту Жуковського. Відповідна петиція у четвер, 10 грудня, з'явилася на сайті міськради.

"Від імені всіх жителів сел. Жуковського, прошу міську владу розширити пр. Жуковського і продовжити тролейбусний маршрут до кінця пр. Жуковського, як це планувалося зробити ще в 1980-х роках. На проспекті Жуковського, на сьогоднішній день, проживає велика кількість  громадян м.Харкова як у висотних будинках, так і в приватному секторі", — пише автор петиції Сергій Алексєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'яни просять міськраду впровадити E-ticket у маршрутках

За словами автора петиції, з далекої частини селища Жуковського йти пішки до кінцевої зупинки тролейбуса №2 досить далеко. Через це багато жителів цієї частини району змушені користуватися послугами приватних перевізників, але у них багато нарікань на наданий приватниками сервіс.

"Продовження тролейбусного маршруту №2 дозволить поліпшити транспортне сполучення мешканців сел. Жуковського з центральною частиною міста і швидше добиратися до метро, ​​а найголовніше, що це дозволить наповнювати міський бюджет, а не поповнювати кишені приватних перевізників, які навіть квитків ніколи не видають", — каже Алексєєв.

Щоб петицію розглянули, за три місяці вона повинна набрати не менше п'яти тисяч підписів.

KHARKIV Today раніше писав про те, що Кернеса просять заборонити вивезення сміття вночі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.