Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес порадив віднести "їжаків" Фельдману додому

Строительство дороги через "Барабашово": полет над рынком. Фото: KHARKIV Today
На місці будівництва майбутньої дороги розпочалися підготовчі роботи.

За словами Кернеса, скоро можна буде проїхати з Клочківської, по Новгородській і далі — на Салтівку.

На черговій сесії Харківської міськради мер знову "пройшовся" по народному депутату Олександру Фельдману і ринку "Барабашово". Кернес заявив, що дорогу, яка з'єднає центр міста із Салтівкою, скоро почнуть будувати.

"Дорога буде побудована. Всі питання, які виникають в процесі будівництва цієї дороги —" їжаки ", блоки з шинами і так далі, це все садова гірка ... Яка у Фельдмана адреса? Всіх" їжаків "віднесіть до нього, нехай він з ними розбирається, не заважайте харків'янам працювати. Було проведено соцопитування з питання про будівництво дороги. 51% респондентів сказав, що він за дорогу, 17% —більше "так" і тільки 7% сказали, що вони "проти", щоб проїхати з Клочківської, по Новгородській і на Салтівку. І ми виконаємо Генплан, з'єднаємо дороги і покращимо сервіс транспортних розв'язок. Тільки за 2019 рік на 110 000 авто стало більше в Харкові ", — сказав Кернес з трибуни.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Полет над "Барабашово" — вид на рынок с высоты

Всі кіоски, які потрапляють в зону будівництва дороги, мер називає "шанхаєм" і обіцяє все знести найближчим часом. Захопившись підбором аргументів, чому потрібно знести ринок, Кернес згадав навіть китайський коронавірус.

"Всім підприємцям було дохідливо пояснено, що все стосується тільки так званого господаря лотка— концерну "АВЕК ", який побудував "шанхай", через який ні проїдеш, ні пройдеш. То там пожежі, то там китайці, які сьогодні літають туди-сюди і хто їх там перевіряє на тому ринку. Тому я вважаю, що ми робимо правильно, що готуємося до початку робіт на цьому напрямку. Дорога буде побудована ", — повідомив з трибуни Кернес і нагадав, що місто виграло кілька судів про повернення грошей за оренду землі. Йдеться про суму в 7 мільйонів гривень.

Як писав KHARKIV Today, разрешение на строительство дороги, яка з'єднає вулицю Академіка Павлова з виїздом до станції метро "Київська", депутати міськради дали на сесії 16 жовтня минулого року. Частина шляху пройде по території, яку зараз займають торгові ряди ринку "Барабашово". За попередніми даними, під знесення піде 1500 магазинів і парковка.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.